Bloc

diumenge, 10 de febrer del 2008

Ultima Jornada dels Infantils

Avui diumenge s'ha celebrat la 3a i última jornada d'aquests Campionats de Catalunya Infantils d'Hivern. Els resultats han estat unes bones marques en general i fora de l'àmbit purament competitiu, destacar el bon ambient viscut aquests tres dies entre tots els components d'aquesta expedició hortenca, fins i tot amb els integrants d'altres clubs.
El millor resultat de la jornada ha estat el 2n lloc aconseguit per l'Albert Vila en els 100 m. papallona amb un temps de 1.06.33, sense oblidar-nos també del 5è lloc de l'Alvaro Sánchez en la mateixa prova. En els 100 m. lliures fins l'últim moment no han estat decidides les posicions amb una emoció contínua, i al final l'Albert ha aconseguit un 4t lloc.
En la classificació final la Unió Esportiva d'Horta ha quedat en un 11è lloc d'un total de 56 clubs participants.
Felicitem a tots els nedadors per l'esforç que han realitzat per arribar fins aquests campionats en la millor forma possible, la qual cosa no hauria estat viable sense l'ajut i l'interès demostrat en tot moment per la nostra primera entrenadora la Kun.
I ara a pensar en els propers campionats i desitjar molta sort als Alevíns que el proper cap de setmana competiran a Olot.