Bloc

divendres, 26 de juny del 2009

La festa dels socials

Ahir es va disputar la festa dels socials de natació que cada any organitzem i que d'alguna manera serveix per acomiadar la temporada esportiva, malgrat que encara manquen els campionats de Catalunya d'estiu.
Va ser una jornada festiva amb gran assistència de públic i on els nostres esportistes van fruir d'allò més.
Des d'aquí voldria agrair a tothom l'esforç per gaudir d'una jornada que cada any volem potenciar més des de la part més social de la secció. Primer agrair als esportistes, des dels més petits (ho fan molt bé), passant pels que ja són més veterans i també als màsters, que cada dia que passa s'integren més a la dinàmica de la secció, als entrenadors i coordinador que fan que això sigui possible amb el seu esforç diari per motivar als seus esportistes, als pares que amb el seu suport fora de la piscina donen el caliu que cal perquè els nois i noies es motivin encara més.
Vull fer menció especial a tots aquells que desinteresadament m'han ajudat a fer d'un dia com el d'ahir perfecte: les mares que amb el seu ajut fan que l'operatiu logístic que comporta aquest esdeveniment sigui més fàcil de realitzar, el cuiner en cap i els seus ajudants que amb el seu esforç ens van cuinar un arròs per llepar-se els dits, tot el conjunt de pares que van portar el sopar per compartir tots plegats d'uns moments molt agradables, tots els membres de la junta que m'han donat suport tant fora com a peu de piscina i que ahir van treballar en el que va fer falta i també menció per a la Gemma del bar que també va posar el seu granet de sorra perquè tot funciones millor.
En resum i espero no haver-me deixat a ningú, gràcies a tothom per fer que jornades com les d'ahir compensin els mals de cap que de tant en tant tenim durant el dia a dia. La propera temporada serà de ben segur força dura, però veient coses com les d'ahir només em queda dir.... SOM-HI !!
Bon estiu !!
Jaume Calopa

Nota: Podeu veure l'àlbum de fotos del Campionat Social clicant a la foto.