Bloc

dimarts, 17 de novembre del 2009

Derrota dels veterans

Ahir vespre l'equip veterà de waterpolo va perdre 9 a 6 a la piscina del Mediterrani en partit de lliga catalana, el partit va estar igualat fins arribar al darrer quart on els locals amb una bona defensa sobre el nostre atac (molt estàtic) i un gran encert en el llançament exterior es van distanciar al marcador.

Dijous l'equip màster tenia un desplaçament força complicat i sempre de mal jugar pel tipus de rival, el Mataró, els nostres van fer un gran partit que va arribar al darrer quart amb empat a 6, les continues protestes locals cap a l'àrbitre i el joc brut van fer que el partit no arribès al final i va quedar suspès faltant sis minuts per acabar, ara a esperar la decisió de la FCN al respecte.