Bloc

diumenge, 28 de novembre del 2010

Nova jornada de lliga infantil i alevi

Ahir dissabte a la piscina de l'Atl. Barceloneta es va disputar una nova jornada de la lliga infantil i aleví de natació. La jornada va venir marcada per la participació de l'Erika Villaècija, la nedadora hortenca ara a les files del Sant Andreu, que va participar als 800 lliures, tot un privilegi poder veure nedar l'Erika de forma tant propera a nosaltres. Després va tenir el detall de compartir amb tots els nostres nedadors força estona de la competició, cosa que volem agrair-li a la vegada que com sempre li desitgem tot el millor, gràcies Erika !!.
Pel que fa al resultat dels nostres nedadors cal dir que en general va anar força bé doncs es van assolir algunes mínimes pels campionats de Catalunya, la principal conclusió que podem treure i que les nostres entrenadores van transmetre als nedadors al acabar la competició és que normalment el resultat de les competicions són directament proporcionals a com entrenem, el crono no enganya.
També volem insistir en un fet prou important com és la puntualitat, cal ser puntuals a la hora d'arribar, ja que si no és així perjudiquem a la resta de companys que han d'esperar per començar l'escalfament, tanmateix recordem que és obligatori l'ús de la roba del club.