Bloc

diumenge, 21 de novembre del 2010

Resultats waterpolo

Aquest cap de setmana l'activitat de waterpolo l'han centrat el cap i la cua, és a dir els absoluts i els dos equips benjamins.
L'absolut es va desplaçar a Vic per  jugar davant l'equip local, va ser un partit sense història on la superioritat del nostre equip va ser molt evident. El resultat, un marcador força abultat que no deixa lloc al dubte, 2-25.

Dissabte els més petits (any 2002) van tenir altre cop jornada de lliga amb els mateixos rivals que l'anterior, és a dir el C.N.Terrassa-C i el C.N.Barcelona-B. Com la setmana passada una victòria i una derrota, davant els egarencs es va tornar a guanyar i davant el Barcelona es va perdre, això sí seguim donant espectacle dins i fora de l'aigua on els pares van donar color a la jornada animant i fent passar una bona estona a tots, a seguir així.
Avui diumenge el nostre equip benjamí del 2001 ha jugat a la piscina del Montjuïc davant els locals i el C.N.Barcelona. No hem estat de sort i hem perdut els dos partits si bé cal dir que amb una millora força important respecte a la setmana passada. Davant del Montjuïc hem plantat cara malgrat el joc força dur del rival que ha estat al límit del reglament. Hem començat força tous, però a mida que han passat les parts hem millorat i molt. El partit davant del C.N.Barcelona ha estat molt ben jugat malgrat que el rival és un equip técnicament superior al nostre, fora l'aigua els pares no han parat d'animar en tot moment malgrat el resultat desfavorable i han rebut a l'equip amb un fort aplaudiment al sortir dels vestidors, "chapeau" !!.

FORÇA HORTA !!!!!