Bloc

dimarts, 22 de març del 2011

CAMPIONS !!!!!!!!!!!!

Siiiiiiiiiiiiii, ho vam aconseguir. L'equip de veterans de la U.E.Horta es va proclamar ahir vespre CAMPIÓ de lliga, ja ho vam dir a la crònica prèvia al partit, calia guanyar si o si als "urbanos", si no era així els eterns campions, el Mataró, un any més serien els primers, però...... la història per fi ha canviat i podem dir amb orgull que som els millors.
La veritat és que ahir vam patir molt. Al començament, sortida forta per avançar-nos amb un 3 a 0, però els urbans no van venir precisament a deixar-se guanyar fàcilment i en un tres i no res van empatar el partit. A partir d'aquí sempre per davant al marcador, d'un o dos gols, al darrer quart excitació global de l'equip que veia molt a prop la victòria, ens vam posar a quatre gols i a partir d'aquí i fins al final tots plegats a gaudir del triomf.
Des d'aqui volem felicitar a tot el grup, els que han jugat més i també els que ho han fet més esporàdicament, tots han posat el seu granet de sorra per fer possible aquest éxit d'un grup força unit. Mencionar també al staff tècnic (José Cuesta i Quim Canet) i que ahir i més que mai van treballar i cridar de valent perquè els canvis fossin productius. També volem donar les gràcies als compnays màsters que ens han donat suport, com ahir la Marta que va estar animant com la que més a la piscina, en fi gràcies a tothom i a gaudir !!!!!!!!!!

U.E.Horta 10 - Guàrdia Urbana 7