Bloc

dijous, 10 de març del 2011

Els veterans empaten un partit que tenien perdut i els màsters cauen davant el líder

Ahir vespre, el nostre equip de veterans va empatar a la difícil piscina del Mediterrani un partit que a falta de pocs minuts per acabar era clarament favorable a l'equip de Sants per quatre gols de diferència.
Durant tot el partit l'equip local va anar davant en el marcador (d'un o dos gols de diferència). Es va fallar molt en atac i això feia que els locals mantinguessin les distàncies fins ben entrat el darrer quart on van arribar a tenir quatre gols a favor En els darrers minuts l'encert defensiu i els xuts des de fora van igualar el partit quant tots pensavem que perderiem. La darrera possessió va ser per els locals que amb un home de més no van saber aprofitar. A falta de dues jornades pel final, mantenim el primer lloc; ara sense marge d'error cal sumar els sis punts restants per poder guanyar aquesta lliga, fet que seria sense cap mena de dubte un éxit amb majúscules.

MEDITERRANI 11 - UE HORTA 11

Per altra banda l'equip màster va caure derrotat en la seva visita a Mataró, líder de la lliga, el primer i darrer quart van ser clarament favorables als locals, mentres que els dos quarts centrals van estar igualats, malgrat la derrota el nostre equip ocupa la segona posició de la classificació.

MATARÓ 12 - UE HORTA 6