Bloc

dissabte, 17 de març del 2012

Objectius assolits !!!!

Aquesta tarda l'equip absolut del nostre club ha guanyat el partit de lliga davant el Santa Eulàlia cosa que significa assolir de forma matemàtica la primera possició de la classificació a falta de tres partits per acabar aquesta lliga, d'aquesta manera el nostre equip jugarà la fase d'ascens a segona divisió estatal el proper mes de maig i si no hi han sorpreses ho podrà fer a casa.
Destacar que l'objectiu d'omplir la piscina podem dir que també s'ha pogut dur a terme, excel.lent entrada a les graderies que han animat als nostres jugadors, sobre tot en el tram inicial on la igualtat ha estat la tónica general.
El partit en un principi ha estat igualat, inclús els visitants s'han adelantat al marcador cosa que ha creat uns minuts d'incertesa dels nostres jugadors que poc a poc han anat agafant el to i han deixat sentenciat el partit al tercer quart.
Des de aqui volem felicitar a tot l'equip i al seu entrenador en Suso que com és habitual en ell ha patit (encara que poquet), ara toca preparar bé la fase d'ascens i d'aquesta manera intentar l'ascens de categoria... tot un repte.

U.E.Horta 21 - Santa Eulàlia 12
FELICITATS NOIS I FORÇA HORTA !!!!!