Bloc

diumenge, 11 de març del 2012

Resultats waterpolo

Ahir dissabte l'equip absolut va patir una inesperada ensopegada davant el Montjuïc i no va passar de l'empat. El partit jugat a la piscina vella va ser força complicat pels nostres interessos i on els visitants van arribar a dominar per dos gols d'avantatge. Amb no poques dificultats vam poder empatar el partit; al final qualsevol dels dos equips va poder guanyar. Caldrà esforçar-nos molt en els pocs partits que resten per acabar la lliga regular per tal de mantenir el primer lloc de la classificació.
U.E.Horta 10 - C.N.Montjuïc 10

Aquest matí de diumenge l'equip aleví A s'ha imposat a la piscina del Sant Feliu amb un marcador que ha estat més propi d'un partit de futbol que de waterpolo. El nostre equip ha jugat perfecte en defensa, però les dificultats les hem patit en atac, on seguim errant molts un contra un. Destacar també l'actuació del nostre porter, en Guillem Pérez que ha fet aturades de molt mèrit.
C.N.Sant Feliu 1 - U.E.Horta 2

Aquest migdia, l'equip infantil ha jugat a la piscina de la Trinitat en front del C.N. Sant Andreu B. Ha estat un partit força estrany i molt emocionant que no s'ha resolt fins els últims segons. 
El partit ha tingut dues parts molt diferenciades: les tres primeres parts de clar domini dels nostres amb un parcial a la mitja part de 3 a 9, però a la segona part del partit i especialment en el 5è i 6è període, els del Sant Andreu han donat la volta al marcador fins a arribar a empatar a 10, ja que els nostres han patit l'exclusió definitiva de 5 jugadors, quedant-nos sense canvis a la banqueta. Finalment un penal a 18 segons del final ens ha donat la justa victòria.
C.N. Sant Andreu 10 - U.E. Horta 11