Bloc

diumenge, 6 de maig del 2012

Campions de la 45ena Copa Barcelona

L'equip absolut del nostre club s'ha proclamat aquest migdia, campió de la 45ena Copa Barcelona de Waterpolo que des de ahir s'ha disputat a les nostres instal.lacions i ha demostrat que arriba ben preparat pel gran repte que és la fase d'ascens a segona divisió que també organitzarem el proper cap de setmana.
El rival de la final ha estat el C.N.Sant Feliu, equip de superior categoria i que ens ha posat les coses molt difícils, bon partit de tot l'equip i bona injecció de moral de cara al proper cap de setmana.
En el partit pel tercer i quart lloc el Sant Andreu ha superat a un limitat C.N.Manresa que tot i així ha plantat cara al jove equip del barri de Sant Andreu.
3er i 4art lloc    C.N.Manresa 8 - C.N.Sant Andreu 10
Final                 U.E.Horta 11 - C.N.Sant Feliu 8
CLASSIFICACIÓ FINAL 45ena COPA BARCELONA
U.E.HORTA
C.N.SANT FELIU
C.N.SANT ANDREU
C.N.MANRESA
La ceremònia d'entrega de premis ha estat presidida per la Sra. Francina Vila, Regidora del districte d'Horta-Guinardó, la Sra. Lídia Flaqué, Vocal i Presidenta de Waterpolo de la Junta de la Federació Catalana de Natació, el Sr. Jaume Fibla, Conseller del districte d'Horta-Guinardó, i pel Sr. Jaume Calopa president de la Secció de Natació i Waterpolo de l'Unió Esportiva d'Horta.

Àlbum de fotos