Bloc

diumenge, 13 de maig del 2012

L'U.E.d'Horta a 2a. !!!

L'equip absolut de l'Unió Esportiva d'Horta s'ha proclamat vencedor del campionat de la fase zonal d'ascens a 2a. divisió nacional, en un emocionant partit contra el C.N.Martorell.
Felicitats per la victòria i merescut ascens !!

En un partit no apte per a cardíacs el nostre equip s'ha proclamat campió d'aquesta fase i per tant la propera temporada jugarà a la segona divisió estatal.

No ha estat gens fàcil doblegar al Martorell, després dels dos primers quarts on l'equip ha jugat de manera espectacular i amb el suport d'una piscina completament plena i entregada als nostres jugadors, semblava que la distància al marcador de tres gols seria suficient, però els dos darrers quarts el rival, els nervis i la tensió han igualat el partit, s'ha arribat a la darrera jugada un gol a sobre però amb possessió del Martorell, afortunadament una falta en atac del rival ens ha donat la pilota a falta de vint segons que s'han fet eterns, finalment l'eufòria s'ha desfermat tant a peu de piscina com a la graderia, ens ho hem merescut !!

Àlbum Partits Fase Zonal Ascens a 2a. Divisió Nacional
Des de aquí volem agrair a tothom el suport que durant tota la temporada han donat a l'equip i especialment durant els tres dies que ha durat aquesta fase tant dura, avui a la piscina erem unes 500 persones i un ambient espectacular, feia temps que ens mereixíem una cosa així, felicitar als jugadors que ho han donat tot i més per guanyar, al seu entrenador el sempre patidor Suso (avui amb raó), es mereix aquest èxit, als treballadors de la instal.lació que ho han deixat tot perfecte per poder jugar els tres dies i als companys de junta i voluntaris que han fet que l'organització fos perfecte.

Gràcies a tots i ara a disfrutar de l'éxit !!