Bloc

diumenge, 22 de juliol del 2012

Final de festa fantàstic !!

Aquesta tarda de diumenge ha finalitzat el Campionat d'Espanya infantil de natació, les piscines Picornell han vist la millor versió del nostre equip que ha acabat un campionat de traca i mocador.
A la jornada d'avui una Final B a càrrec de la Sara Mues que ha nedat els 100 papallona amb un temps de 1.08.54 i ha finalitzat en la 16ena posició.
La Mònica Cabal ha tancat la seva participació individual amb els 400 lliures, amb un crono de 4.41.18 ha finalitzat en una excel.lent 13ena posició final.
La Júlia Alejandre ha nedat pel matí els 200 estils que amb un temps de 2.36.01 ha acabat en la 29ena posició.
Per acabar el campionat el nostre relleu femení dels 4x100 estils (Joana, Júlia,Sara i Mònica) ha fet que estiguéssim aixecats del seient durant tota la prova, malgrat no disposar del marcador electronic (la llum ha marxat o això ens han dit) hem estat pendents dels temps dels nostres rivals a la sèrie posterior (a la nostra hem guanyat amb claredat), finalment ...... 6 enes d'Espanya !!!!!
La classificació final en categoria femenina ha estat el 11è lloc final ... estem entre els millors a nivell estatal tot una fita en aquest competitiu esport.
No voldríem acabar sense destacar la feina feta per la Kun, cansada per tots aquest dies de tantes emocions però contenta s'agafarà unes més que merescudes vacances.