Bloc

diumenge, 22 de juliol del 2012

Última jornada dels Infantils a la Picornell

Avui darrera jornada del Campionat d'Espanya Infantil de natació a les piscines Picornell de Barcelona, ahir dissabte les nostres nedadores van continuar en l'excel.lent línia de resultats de tota la setmana de competició, la veritat és que no sabem com explicar el que estan fent aquestes noies ja que no hi ha dia que no entrem en finals, cosa realment molt difícil d'assolir en uns campionats d'Espanya, la millor prova dels resultats obtinguts la tenim en el fet de que a la classificació femenina ocupem al tancament de la jornada d'ahir en una ............. (poseu vosaltres l'adjectiu) 13ena posició.
Ahir dissabte la Mònica Cabal va entrar a la Final B dels 100 lliures on va acabar en la 13ena posició amb un temps de 1.02.09 (rebaixant la marca obtinguda al matí).
La Júlia Alejandre es va classificar per un altre Final A als 200 braça on finalment va acabar 8ena amb un temps de 2.47.34 tot rebaixant i de molt el temps del matí.
Pel que fa als relleus, el nostre equip va finalitzar en la 19ena posició al relleu dels 200 lliures, Sara, Mònica, Joana i Júlia van lluitar de valent en uns relleus molt exigents.

Aquesta tarda es tanquen els campionats i estem convençuts que estarem presents en alguna de les finals que es nedaran, aquestes noies s'han guanyat la nostra confiança d'una forma il·limitada.

No podem acabar aquesta crònica sense anomenar el nostre pal de paller fora la piscina, la Kun ens està demostrant que amb uns mitjans que son els que son (anem millorant però encara ens queda molt camí a recórrer en aquest sentit) i amb treball diari, els resultats surten... i de quina manera !!

SORT PER AVUI DIUMENGE !!