Bloc

diumenge, 27 de gener del 2013

El femení cau davant el líder

El nostre equip femení no ha pogut sumar els tres punts davant el líder de la competició, el CN Martorell, que arribava a la nostra piscina imbatut. Tot i començar guanyant per 1-0 el Martorell ha tardat poc més de 5 minuts en posar-se al capdavant en el marcador amb avantatges de fins a tres gols (4-8 al descans o 7-11 al final del tercer període). Entremig han quedat instants on les nostres jugadores podrien haver-se situat tan sols un gol per sota però hem estat molt estàtiques en un partit que demanava moviments, hem errat situacions força clares i no hem pogut capgirar el marcador. Al final, el Martorell s'ha acabat imposant per 10-13. Ara cal esforçar-nos a corregir els errors i seguir treballant per tornar a trobar la manera de guanyar. Dissabte que ve ens espera el Molins de Rei i no podem fallar!

UE Horta: Clàudia Comella, -, Blanca Rupérez, Aida Morilla, Júlia Domènech, Paula Garro (1), Cristina Pérez (6), Clàudia Calvo (3), -, Mireia Massó, Sònia Domènech, -, Rocío Garcia.
Parcials: 2-4 / 2-4 / 3-3 / 3-2