Bloc

dissabte, 12 de gener del 2013

Les noies empaten amb el GEiEG

L'equip femení ha empatat aquest vespre davant el GEiEG a casa en el primer partit de la segona volta, ha estat un partit molt emocionant tot i que al inici les gironines han imposat el seu millor joc per avançar-se per un 0 a 3, durant les tres primeres parts les nostres noies han anat a remolc fins que a poc de finalitzar aquest tercer quart han pogut empatar el partit a vuit.
El darrer quart ha estat molt emocionant i molt igualat, la veritat és que els dos equips han disposat d'ocasions per decidir el partit, de fet a manca de quatre segons i amb una jugadora més hem disposat de l'oportunitat per guanyar el partit peró el xut de la Paula Garro ha topat al pal i no ha volgut entrar, una veritable llàstima, de tota manera felicitem al equip per la lluita i per no donar per perdut el partit en cap moment.