Bloc

dilluns, 26 de novembre del 2007

Resum dels partits de waterpolo



Encara que el resultat final va ser contundent, cal dir que els nostres jugadors alevins van mostrar un bon joc. El rival, un equip compacte i d'alt nivell tècnic, no ens va donar opció, tot i així un dels objectius del partit era evitar en major mesura els contraatacs del rival i això sí que es va treballar bé. Per cert, l'equip va patir la baixa del seu entrenador en Rafel per malaltia.
El resultat de l'equip cadet no deixa lloc a cap comentari, va ser un partit on l'entrenador va donar minuts a tots els membres de l'equip. Potser el més pesat va ser el viatge, sobretot el de tornada.
Tot i que el nostre equip benjamí mostra una enorme voluntat i lluita, el nivell dels rivals no ens permet, de moment, gaudir de victòries. El cert és que ens ha tocat un grup amb rivals d'alt nivell tècnic i competitiu que juntament amb la nostra inexperiència fa que els partits siguin desiguals. De tota manera és d'aplaudir la lluita i ganes que li posen tots, per tant només cal dir-los, ENDAVANT!!.
El partit del juvenil no ens va deixar un bon gust de boca, ja que després de lluitar molt i d'estar cos a cos amb el rival, no vam tenir el premi dels tres punts. Tot i que el Barcelona tenia avantatge en el marcador, els nostres jugadors van arribar a empatar el partit; llavors l'exclusió per tres faltes del nostre jugador més determinant, a més a més de dues exclusions un pèl riguroses, van portar a un desenllaç contrari els nostres interesos.
L'equip absolut tot i començar molt bé amb un primer parcial de 5 a 2, va patir molt per guanyar el partit. El rival gràcies a una molt bona defensa sobre els nostres jugadors, va mantenir el partit en mínimes distàncies favorables sempre al nostre equip. Així es va arribar als instants finals on un darrer atac dels bascos a punt va estar de donar-nos un disgust. Amb aquest resultat continuem líders de la classificació.