Bloc

dilluns, 19 de novembre del 2007

Un equip amb dues cares

El primer equip va guanyar el seu partit de dissabte a la complicada piscina del C.N.Manresa, tot i això varem poder veure les dues cares ben diferents del nostre equip, a la primera part del partit els nostres van patir d'allò més, al descans el resultat era de 7 gols a 3 a favor dels locals, una fluixa defensa combinada amb una falta d'intensitat feia molt complicat remuntar el resultat, tot i aixó a la segona meitat de partit i esperonats pel nostre entrenador, en Suso Cabrera, la defensa va tornar a funcionar, la qual cosa va dificultar el joc rival, en atac varem firmar un espectacular tercer parcial de 2 a 8, amb l'Alejandro Idarraga i en Roger Garrido com a estilets, victória final encara que treballada.

En les categories inferiors els infantils van caure derrotats a la piscina del Poble Nou cosa que els allunya de l'objectiu de classificar-se segons de grup, partit que va començar bé per als nostres però es va torçar degut a la pèrdua de concentració dels nostres jugadors per diferents motius i que els va portar a firmar un pobre parcial de 4 a 1 en l'últim tram de partit.

El juvenil no va tenir cap opció davant d'un dels equips més potents de la seva categoria com és el C.N.Atlètic Barceloneta, a banda de no jugar un bon partit, hi havia molta diferència dins l'aigua, el resultat final va ser molt clar.