Bloc

divendres, 23 de novembre del 2007

Waterpolo al cap de setmana

Les diferents lligues de waterpolo segueixen el seu curs i aquest cap de setmana no serà una excepció. L'equip aleví afronta un difícil desplaçament a Sabadell on l'equip local és un dels més forts de la categoria i de ben segur ens posarà en dificultats.
El benjamí jugarà a casa contra el C.N.Terrassa i on esperem que els nostres segueixin amb la seva progressió, fem una crida per anar a veure el partit i animar a les nostres joves promeses.
En acabar el partit benjamí jugarà l'equip absolut que tindrà com a rival l'Askartza (Bilbao), els nostres jugadors volen seguir amb la bona línia de resultats encara que de ben segur no serà fàcil derrotar al conjunt bilbaí, ja que és un dels equips que s'han reforçat millor aquest any i aspiren a estar en els primers llocs de la classificació.
Mentre dissabte tenim dos partits a casa, el nostre equip cadet té un desplaçament força lluny, ja que visita Andorra on s'enfrontarà a l'equip de la Federació Andorrana. En un principi ha de ser un partit còmode per als nostres jugadors encara que aixó no ha de servir per a relaxament de ningú.
La jornada de diumenge comptarà amb el partit que l'equip juvenil disputarà amb el C.N.Barcelona. Esperem que el bon joc torni a casa i d'aquesta manera ens doni la victòria cosa que donaría moral als nostres.