Bloc

divendres, 28 de març del 2008

Cap de setmana complert al waterpolo

Aquest cap de setmana pràcticament tots els equips de les diferents categories del nostre club tenen partit, per tant serà una bona oportunitat per gaudir dels nostres desprès de l'aturada per les vacances de setmana santa.
L'equip cadet estrenarà el cap de setmana el dissabte al migdia, el rival la Federació Andorrana, partit que es presenta del tot favorable i que segurament servirà per donar minuts als jugadors més novells de l'equip.
A la tarda l'equip absolut afronta una difícil visita a Bilbao, en partit de lliga de 1ªdivisió estatal, l'objectiu és sumar una nova victòria que ens permeti refermar la segona posició que actualment ocupem, no serà gens fàcil ja que l'Askartza ja ens va posar en moltes dificultats en el partit de la primera volta jugat a casa.
El diumenge es presenta complert amb tres partits a casa, esperem la màxima presència d'espectadors per donar suport als tres equips que juguen.
Primer jugarà l'equip benjamí que tindrà un compromís molt complicat, el rival el C.N.At.Barceloneta, de ben segur ens posarà moltes dificultats, l'objectiu ha de ser el consolidar el nostre joc a banda del resultat que es pugui donar.
L'aleví jugarà en segon lloc i tindrà oportunitat de mostrar-nos el bon joc dels darrers partits, el rival serà el Vallirana.
El darrer partit de la matinal enfrontarà l'equip infantil del nostre club amb el C.E.Mediterrani, un dels equips candidat a quedar primer de grup, partit complicat encara que si podem fer un bon joc, la victòria pot donar-nos una bona dosi de moral.