Bloc

diumenge, 9 de març del 2008

Una victòria i dues derrotes

Una victòria i dues derrotes es el balanç del waterpolo aquest cap de setmana en les diferents categories del nostre club.
L'equip absolut va guanyar el seu partit de lliga nacional de primera divisió jugat a la piscina de l'Hospitalet ahir a la tarda. Gràcies a un bon primer quart, el marcador ens va permetre afrontar el partit amb tranquil·litat i guanyar-lo sense problemes, el resultat final va ser de :
C.N.l'Hospitalet 9 - U.E.d'Horta 13
L'equip aleví va jugar ahir al matí i malgrat seguir en la bona línia de joc mostrada la setmana anterior no va poder guanyar un partit lluitat fins al final, de ben segur que les victòries cauran ben aviat, U.E.d'Horta 5 - C.N.Poble Nou 7
L'equip infantil ha caigut derrotat a Manresa on els dos primers quarts han estat clarament favorables als nostres jugadors. En la segona meitat de partit l'equip rival ha mostrat una major intensitat i nosaltres no hem estat capaços de reaccionar davant d'aquesta situació,la qual cosa ens ha portat a perdre el partit, C.N.Manresa 14 - U.E.d'Horta 12 (Podeu veure fotos del partit a clicant aqui)