Bloc

diumenge, 30 de març del 2008

Cap de setmana molt positiu

A banda del ja comentat partit de l'equip absolut, aquest cap de setmana els nostres equips de categories han estat força encertats i s'han fet molt bons resultats.El dissabte al migdia l'equip cadet va guanyar de forma rotunda el seu partit davant la Federació Andorrana tal i com era previsible.
El diumenge ha començat amb l'equip benjamí, que tot i la derrota, ha jugat un molt bon partit davant d'un dels equips amb més potencial al waterpolo català, el Atl.Barceloneta.
Tot seguit l'equip aleví ha superat, en un marcador molt ajustat, al C.N.Vallirana. Els nostres han tornat a mostrar-nos una gran capacitat de sacrifici i han pogut emportar-se els punts en joc.
Si emocionant ha estat el partit dels alevins, no menys ha estat el de l'infantil, en un partit que es posava complicat després del 0-2 inicial. S'ha guanyat a un rival candidat a ocupar la primera posició del grup; s'ha lluitat de valent, defensivament hem estat a un gran nivell i en atac s'han aprofitat les nostres oportunitats. El resultat, la victòria i una bona dosis de moral per encarar el que resta de temporada.
Els resultats han estat:

U.E.d'Horta 37 - Fed. Andorrana 1 (6-0/9-0/8-1/14-0)
U.E.d'Horta 0 - At.Barceloneta 4 (0-1/0-1/0-1/0-1)
U.E.d'Horta 4 - Vallirana 3 (0-1/1-0/2-0/1-2)
U.E.d'Horta 6 - Mediterrani 5 (0-1/1-2/3-0/2-2)