Bloc

divendres, 7 de novembre del 2008

Agenda del cap de setmana

Aquest cap de setmana excepte l'equip benjamí, la resta d'equips de waterpolo juguen en les seves respectives lligues, dissabte al migdia l'equip cadet jugarà a casa davant el C.N.Manresa amb la moral alta després de la victória de la darrera setmana, a la tarda l'equip absolut es desplaçarà a Molins de Rei per jugar partit de Lliga Nacional de 1ªdivisió espanyola, una visita que es presenta complicada ja que l'equip local ha format un bon conjunt per aquesta temporada i de ben segur ens posarà les coses molt complicades.
Diumenge al matí tenim dos partits a casa, l'aleví que tindrà davant al C.N.Sabadell B i que intentarà sumar la primera victória a la lliga, després el juvenil s'enfrontarà al sempre complicat C.N.l'Hospitalet.
Finalment l'equip infantil visita la piscina del C.N.Sabadell B on intentarà lluitar per estar al partit i optar a guanyar-lo.
En natació els més petits, l'equip benjamí tenen la primera jornada de la lliga catalana a la piscina del C.N.Sabadell, on de ben segur tindran una bona actuació.