Bloc

dissabte, 15 de novembre del 2008

Previsió del cap de setmana

En natació els nostres nedadors infantils i alevins tenen jornada de lliga a la piscina del C.N.l'Hospitalet. En el cas dels alevins serà la primera jornada de lliga; en el cas dels infantils serà ja la segona jornada.
En waterpolo avui dissabte a les 18:30h l'equip absolut juga davant del C.N.Ondarreta B (Alcorcón), en partit de lliga nacional de 1ªdivisió. Després de patir dues derrotes consecutives en les darreres jornades serà un bon moment per trencar aquesta dinàmica, malgrat que el rival ocupa les darreres places de la classificació, caldrà no refiar-se.
Diumenge l'equip cadet es desplaça a Olot per jugar un partit que estarà marcat per les baixes i que ens deixa l'equip justet d'efectius. A la baixa per lesió de l'Alvaro, es suma la dels components infantils de l'equip que al tenir partit de la seva categoria no poden anar convocats. Ha estat imposible poder canviar la data dels partits.
L'infantil afrontarà un dels partits més difícils de la temporada, ja que ha de jugar davant el Mataró, un dels equips més potents de la categoria.
Finalment l'alevi juga a la piscina del Barcelona on intentarà seguir en la bona linia de joc mostrada la darrera jornada.
Molta sort a tots!!