Bloc

diumenge, 9 de novembre del 2008

Resultats waterpolo del cap de setmana

Mals resultats pels nostres equips de waterpolo. Cap d'ells ha aconseguit guanyar en els partits jugats ahir i avui.
Ahir, l'equip cadet tot i fer un bon partit, no va poder guanyar al Manresa. Un darrer quart on no varem saber trencar la defensa en zona del rival i les exclusions en contra, van sentenciar-nos en el darrer instant. El més negatiu, però no va ser el resultat, cal lamentar la lesió de l'Alvaro que estarà algunes setmanes de baixa, des d'aquí animar-lo i esperar que es recuperi ràpid.
Mateixa sort va tenir l'equip absolut que va perdre per la mínima a la piscina del Molins, malgrat tenir una renda de tres gols a favor, es va perdre un partit marcat pels cinc penals en contra que varem patir.
Aquest matí l'equip infantil ha caigut derrotat a la piscina del Sabadell "B". L'equip ha mostrat una certa millora en el posicionament atacant, malgrat això l'equip segueix sense tenir el punt d'intensitat necessari per a ser competitius; caldrà millorar i molt aquest aspecte del joc, no podem anar a dues velocitats per sota del rival.
Els alevins també han jugat amb el Sabadell "B", però a la nostra piscina. Els nostres han perdut per la mínima (1 a 2) i han mostrat una gran millora respecte els partits precedents. La defensa ha funcionat molt bé, però ens ha faltat més encert en el xuts a porteria.
El partit més fluix l'ha fet l'equip juvenil que ha estat golejat pel C.N. Hospitalet. Els nostres no han sabut contrarestar el joc agressiu en defensa del nostre rival, que s'ha fet un tip de robar-nos pilotes que s'han convertit en contraatacs molt fàcils. Tampoc hem estat massa encertats en atac, on s'ha notat la absència d'en Sergio Garrido, que malauradament estarà unes setmanes sense poder jugar. Li desitgem una ràpida recuperació.

ÀNIMS ALVARO!!! ÀNIMS SERGIO!!!

Cadet: U.E. d'Horta 8 - C.N. Manresa 9
Absolut: C.N. Molins de Rei 11 - U.E. d'Horta-Atl.Bcta. 10
Infantil: C.N. Sabadell "B" 14 - U.E. d'Horta 5
Aleví: U.E.d'Horta 1 - C.N. Sabadell "B" 2
Juvenil: U.E.d'Horta 4 - C.N. Hospitalet 17