Bloc

divendres, 7 de desembre del 2012

Les noies en ratxa !!

Al nostre equip femení li ha tocat llevar-se més aviat del que algunes voldrien en un dia de festa com va ser ahir, al migdia hi havia partit a Sallent que podia significar la segona victòria fora de casa i encadenar la quarta consecutiva.
Tot i jugar una mica relaxades hem aconseguit tornar cap a casa amb la victòria sota el braç, en un partit on no hem patit en defensa (tan sols hem rebut 4 gols i no hem concedit cap exclusió), en atac no hem estat tant fins com als darrers partits. Encara que els 13 gols puguin semblar molts en podrien haver estat més si les coses haguessen sortit del tot bé.
El més important però és que seguim sumant punts, també fora de casa, i ara ja en tenim 10 al sarró, ara toca descansar el que queda de pont i dilluns i ja amb en Floren al capdavant, a preparar el següent partit.
CN SALLENT 4 - UE HORTA 13  (1-4/2-3/0-4/1-2)
Crònica : Sergi Massó

Des de aquí volem agrair a en Sergi la col·laboració totalment desinteressada donada des de la marxa d'en Floren fins ara que tornarà recuperat al capdavant de l'equip, sense en Sergi no hauria estat possible tirar a l'equip endavant sense entrebancs, ara continuarà de la mateixa manera, desinteressament a estar al costat d'en Floren ajudant-lo en la seva tasca. 
SERGI..... MOLTES GRÀCIES !!!