Bloc

divendres, 28 de desembre del 2012

Un 10 pel nostre equip aleví a la Christmas Cup

Avui s'ha disputat la segona jornada de la Christmas Cup de waterpolo a Sabadell, el nostre equip aleví ha començat la jornada amb un empat davant el Mataró, rival directe per la segona plaça que donava accés als vuitens de final, malgrat començar guanyant per 0 a 2 l'equip no ha estat encertat i no ha pogut tancar el partit, en dues accions puntuals els mataronins ens han empatat.
El següent rival ha estat el Granollers, amb la pressió de no poder fallar hem guanyat el partit per dos gols de diferència, tot quedava obert per al darrer partit davant el Sant Feliu femení, una victòria combinada amb un empat o derrota del Mataró que jugava davant el líder del grup, el Barcelona, ens donava la classificació a vuitens, el Barcelona a fet la seva feina i ha guanyat clarament i nosaltres lluitant molt hem pogut superar a les noies del Sant Feliu per 0 a 2, ho havíem fet ... a vuitens !!!
 
El rival a vuitens ha estat la Barceloneta que posteriorment s'ha proclamat campió, partit jugat de manera excel.lent pel nostre equip, hem arribat ben entrada la segona i definitiva part amb avantatge d'un gol (1 a 0), el rival no podia amb la nostra defensa i els nervis dels mariners eren evidents, no podien amb nosaltres, malgrat això ens han empatat el partit i aquí ha arribat el moment clau del partit i de l'eliminatoria, un error garrafal de l'àrbitre del partit que ens ha castigat amb un penal inexistent de totes totes (el rival havia llençat fora una falta i la pilota era nostra), això ens ha suposat un gol en contra que ha significat un coixí important pel nostre rival que amb el temps a favor a sentenciat a pocs segons del final, derrota totalment injusta davant el que al final ha estat el campió.
Aquesta derrota ens ha portat a jugar pels llocs del 5 al 8, el primer encreuament ha estat davant el Montjuïc que ens ha guanyat per un ajustat 4 a 3, el cansament ja era ven evident, quedava un últim esforç per intentar guanyar el setè lloc final i ho hem fet hem guanyat per un clar 4 a 0 al Mediterrani.
 
Cal felicitar a tot l'equip pel gran esforç que ha fet fins al darrer partit, hem jugat, millor dit hem competit durant vuit partits contra tots els rivals i podem dir amb orgull que no hem estat inferiors a ningú.
 
 
Roc Barceló, Oscar Asensio, Daniel Noguera, Noa Grau, Berta Mues, Paula López, Sergi Calopa, Eduard López, Jordi Morales, Albert Valdés, Mikel Valero i Robert Becerra.
 
Entrenadors: Xavi Ribas i Cristina Pérez



FELICITATS EQUIP !!!!!