Bloc

diumenge, 23 de desembre del 2012

Les noies perdonen a Badia

L'equip femení no ha pogut acabar l'any amb victòria i ha perdut a la piscina del Badia per 11-9. Les nostres noies han començat una mica dubitatives empatant a 3 al final del primer període, però s'han refet i abans del descans guanyaven per 3-6. L'avantatge s'ha anat ampliant fins al 4-9, amb gols fets, pràcticament tots, de llançaments llunyans. A partir d'aquí l'equip s'ha desconnectat del partit i aquest fet ha permès al Badia no només retallar distàncies, si no capgirar el marcador i fer un parcial de 7-0 en onze minuts.
Ha estat una derrota dolorosa, per com s'ha produït i perquè trenca una ratxa de 5 victòries consecutives. Però qui perdona ho acaba pagant. Ara toca aixecar-se de la trompada, encarar els entrenaments nadalencs amb voluntat de créixer i començar la segona volta guanyant al GEiEG el proper 12 de gener. Noies, som-hi!
UE Horta: Clàudia Comella, -, Blanca Rupérez, Aida Morilla, Júlia Domènech, Paula Garro (2), Cristina Pérez (2), Clàudia Calvo (3), Desirée Cayuela (1), Mireia Massó i Sònia Domènech (1).
Parcials: 3-3 / 0-3 / 3-3 / 5-0