Bloc

divendres, 10 de juny del 2011

CCRelleus i CCWaterpolo benjamí

Com ja sabeu aquest cap de setmana tenim doble activitat i anem d'una punta a un altre fent un munt de km..., com ja sabeu en tots dos casos el desplaçament es fa en autocar.
Dissabte a Reus tenim el Campionat de Catalunya de relleus (categories pre-benjamí i benjamí), en uns quants relleus estem molt ben posicionats, per tant esperem una bona actuació dels nostres nedadors que han entrenat dur per arribar a punt a aquesta cita.
Diumenge anem cap a terres gironines per jugar la fase final del Campionat de Catalunya de waterpolo benjamí, hi participarem amb els dos equips que han disputat les diferents fases de lliga, el primer partit serà a les 9:00h on el nostre equip del any 2002 s'estrena davant el Granollers dins el grup C on també estarà el Sabadell.
L'equip del 2001 començarà a jugar a les 9:40h davant el Barcelona B dins el grup F, l'altre rival serà el Terrassa, us recordem que es classifiquen per la següent ronda els dos primers classificats de grup.
Tot seguit us detallem les direccions tant de Reus com de Girona per tots aquells acompanyants que no es desplacin amb l'autocar del club, per l'autocar de Girona encara disposem de places lliures.


C.N.Reus Ploms                                   GEIEG
Avda.Maria Fortuny, 5                         C/ de l'Esport, 16
43204 Reus (Tarragona)                       17007 Girona