Bloc

dilluns, 13 de juny del 2011

I Volta nedant a Sa Dragonera (Mallorca)

Sa Dragonera es una illa situada a ponent e Mallorca, davant del municipi d'Andratx. La separa de l'illa un canal de 800 m d'ample i poca profunditat. Es una illa de 4Qm. de llarg per 1Qm. d'amplada, amb una superfície de 280Ha i 352m d'alçada al seu punt culminant.

Neda el Mon, que es una entitat que organitza travesses d'aigües obertes en tipus no competitiu, ha organitzat aquest passat diumenge (12 de juny), aquesta espectacular travessa en que el repte consistia a donar una volta complerta a l'illa, d'una distancia de 9.500m.

Els masters de l'U.E.d'Horta, En Pedro i en Jose Luis Bago, han participat a aquest a durissima prova, culminant-la amb èxit. La sortida fou a les 10h del matí, amb un total de 66 participants. La duresa de la prova es va poder veurà als dos girs dels on es troben els fars de de Llebeig i Tramuntana, dons les forts corrents en aquest punts feien molt difícil avançar; a mes al últims 2.000m han estat molt durs degut al vent que afavoria l'onatge i feia mes difícil les braçades. Peró finalment els nostre nedadors han aconseguit finalitzar la prova amb els següents temps: 
Pedro Bago Lopez: 03:41:07
Jose Luis Bago Lopez: 03:54:18