Bloc

dissabte, 18 de juny del 2011

Els nostres Màsters també destaquen en Aigües Obertes

Aquest cap de setmana es celebra en el Canal Olimpic de Castelldefels, el Campionat de Catalunya i d'Espanya d'Aigües Obertes en totes les categories (Infantil, Junior, Absolut i Màster).
Cinc dels nostres Màsters s'han atrevit a fer la cursa de 3 kms que s'ha disputat aquesta tarda. El resultat ha estat excelent, ja que s'han assolit 5 medalles (4 d'or i 1 de plata):
  • Jose Cuesta: amb un temps de 50'48", ha guanyat dues medalles d'or a la categoria de +60, 1r en el Campionat de Catalunya i també 1r del Campionat d'Espanya.
  • Albert Brias: amb un temps de 46'04", ha guanyat dues medalles d'or a la categoria de +50, 1r en el Campionat de Catalunya i també 1r  del Campionat d'Espanya.
  • Minerva Pujol: amb un temps de 43'55", ha guanyat la medalla de plata a la categoria de +30 en el Campionat de Catalunya. El or s'ha quedat a tant sols 2 segons i a més a més ha estat la tercera classificada femenina de totes les categoríes.
  • Molt meritoria quarta possició per els dos nostres especialistes "traga-milles" de llarga distància, els dos germans Bago: Pedro (+55) amb un temps de 57'15" i Jose Luis (+50) amb un temps de 62'18".
UNA VEGADA MÉS MOLTES FELICITATS ALS NOSTRES NEDADORS MÀSTERS!!!