Bloc

dilluns, 13 de juny del 2011

Gran Proesa a la Piscina de Badia del Vallès

Ahir al matí es va dur a terme el III Màsters Llarga Distància 3.000 m a la piscina descoberta (50m) del CN Badia del Vallès. L'U.E.d'Horta ha estat representada per Minerva Pujol i Marta Quintana.
Una matinal plena de sorpreses, que al final ha resultat molt exitosa. Tot i que la previsió horària que teníem era començar a les 11 h la competició, un cop allà ens hem assabentat que l'inici era a les 10 h. Així que a córrer!

A l' "escalfament" hem tingut la gran sorpresa del dia: l'aigua de la piscina era anormalment freda, a uns 16 graus!!! Aquest ha estat el gran rival de la jornada, de fet algun nedador ha abandonat per fred, transcorreguts els primers 1.000 m de competició.

Malgrat tot, s'ha aconseguit acabar amb uns temps meritoris, nedant molt bé i controlant en tot moment la prova. Esperem els resultats oficials i els seus parcials, però els temps oscil·laran cap els 41 minuts de la Minerva i els 51 per la Marta.

La propera cita, per alguns, és els 3.000 m que es disputaran al Canal Olímpic de Castelldefels i els altres poden anar pensant en la participació al Ciutat de Manresa Màsters que es farà el 9 de juliol.