Bloc

diumenge, 15 de juny del 2008

Bona actuació

Ahir a la tarda els nostres nedadors i nedadores benjamins i alevins van demostrar estar en un bon moment de forma cara els propers campionats de Catalunya d'estiu.
Van participar-hi un total de 83 nedadors i nedadores representant a clubs com el Mediterrani, Mataró, Barcelona, Hospitalet, Catalunya, Sant Adrià i U.E.d'Horta. Destacar també la presència de Barcelona TV que en el resum esportiu de l'informatiu de la nit va informar de la competició.
A banda dels resultats cal dir que ens vam emportar un ensurt important, ja que la nostre nedadora la Nicole, va patir un defalliment a causa del cansament acumulat durant tota la setmana. La mare ens va comentar que durant aquesta darrera setmana va tenir examens, festa de la classe, el torneig d'escoles de waterpolo i una competició de natació. Després de ser portada a un centre mèdic i fer-li les proves pertinents tot ha quedat, afortunadament, en un ensurt. Insistir en el fet de la importància d'una bona alimentació abans, durant i després de les competicions; d'aquesta manera evitarem problemes com els d'ahir. Des d'aquí felicitar a la Nicole per l'esforç demostrat i li donem tot el nostre suport perquè es recuperi ràpidament, ànim Nicole!!