Bloc

dilluns, 30 de juny del 2008

Èxit dels socials

Ahir a la tarda es van disputar els campionats socials de natació a les nostres instal·lacions, va ser tot un èxit tant esportiu, social com d'organització.
Des dels més petits (cal destacar el gran esforç que fan) fins als veterans van participar en l'activitat purament competitiva, desprès el berenar que va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada de pares i mares, era tot un espectacle veure com es feien els entrepans en un tres i no res en una organització digne d' agrair sense entrar en personalismes.
Posteriorment va ser temps de fruir de la piscina exterior i l'excel·lent·lent clima amb un seguit de partits de waterpolo tant per a grans com per a petits, tot això amb un gran ambient a les grades.
Desprès l'entrega de trofeus als guanyadors en les diferents categories, esperem en properes edicions tornar a la normalitat de la que ara no gaudim degut a les dificultats econòmiques per les que passem.
I per acabar el sopar de cloenda on tothom va aportar els seus plats (algún de cinc estrelles michelin), molt bon ambient, destacar les "noves incorporacions" de pares dels esportistes més petits de la secció fet que ens agrada molt ja que demostra la capacitat que tenim d'agrupar a tots dins l'àmbit de la secció, l'aire nou sempre és bo, esperem poder repetir més sopars d'aquesta mena, en definitiva gràcies a tots i bon estiu!!.