Bloc

diumenge, 1 de juny del 2008

Resultats del cap de setmana: Waterpolo - Natació

Aquest cap de setmana s'han disputat dos partits de waterpolo. Ahir dissabte l'equip absolut va derrotar clarament a l'Helios. El resultat U.E.d'Horta 17 - C.N.Helios 10, és enganyós, ja que va ser un partit molt dur; l'equip visitant va jugar de forma molt agressiva i en molts casos van sobrepassar el límit del reglament: patades, cops de puny, cops a des temps... L'objectiu va ser intentar evitar sancions cara a la promoció, tot això sota la permissivitat arbitral que no va saber tallar-ho des de un principi i al final ja no van estar a temps d'atura-ho. Ara ja només resta esperar al dimecres per disputar la promoció davant un altre equip aragonès. Esperem, en aquest cas, poder gaudir d'un partit de waterpolo i no d'un de boxa.

Avui diumenge l'equip infantil ha perdut per la mínima a la piscina del Mediterrani. Malgrat la derrota cal dir que avui s'ha jugat bé, de forma seriosa, lluitant durant tot el partit i el que és més important, amb l'aportació de tots els components de l'equip. Durant tot el partit s'ha estat per darrera en el marcador amb mínimes diferències. A la recta final s'ha aconseguit empatar a falta de 15 segons, però una discutible exclusió en contra ha fet que ens marquessin a falta de 5 segons per acabar. Felicitar a tots els components de l'equip, des del primer a l'últim pel partit jugat avui.
C.E.Mediterrani 9 - U.E.d'Horta 8


En quant a la natació, ahir dissabte es va portar a terme una nova jornada de la lliga comarcal a la piscina del C.N.Terrassa de 50 m., on van participar també alguns nedadors de la categoría infantil. Cal destacar la llarga duració de la competició potser degut al nombre de proves a nedar així com dels molts clubs presents. Durant la jornada es van aconseguir algunes mínimes així com bones sensacions per haver nedat en piscina de 50 m. de cara a la participació en els diferents campionats d'estiu.