Bloc

dijous, 5 de juny del 2008

Fantàstic !!!!

Ahir vespre es va disputar a les nostres instal.lacions, el partit d'anada corresponent a la promoció d'ascens a divisió d'honor de waterpolo.
Va ser un dels millors partits jugats en molt de temps a la nostra piscina i no l'oblidarem fàcilment, l'ambient excel.lent, piscina plena de gom a gom, televisió per partida doble, dos equips lluitant al límit, gols, emoció fins al final, tot aixó va servir per gaudir del waterpolo en estat pur.Al inici el rival es va adelantar amb un 0-2 pero la reacció local va permetre empatar (2-2) al acabar el primer quart, el segon i tercer quart i gràcies a la major experiència visitant ens va portar a un inquietant 6-10 al marcador cosa que ens feia pensar en una victòria còmode dels aragonesos, pero aixó és Horta i qui vol guanyar aqui ha de patir fins al final i quin final, en un últim quart per enmarcar els nostres jugadors van empatar el partit i en mitg de la bogeria col.lectiva en Gustavo va tenir a les seves mans el gol d'una victòria que haguès estat del tot merescuda, el seu xut, dins un mar de braços rivals va sortir fora per ben poc, una llàstima ja que era el premi just per a tots, malgrat aixó hem d'estar ben contents ja que l'objectiu està al sac i ben lligat, vem demostrar poder competir amb els millors i aixó per nosaltres ha de ser el premi a una gran temporada.Podriem destacar a l'Alvaro amb grans aturades, l'Alejandro amb tres gols i una baralla continua al boia, l'Adrià que té un futur per endavant brillant, en Sergi Ribas, el capità amb els seus típics gols elèctrics, en Gustavo l'extensió de l'entrenador a l'aigua i així un a un fins anomenar tot l'equip, en Suso que va llegir a la perfecció el partit i per suposat l'afició que ahir va ser de +10, hi eren els mès petits (benjamins, alevins, infantils..), els mès grans animant fins al final, pares, mares, exjugadors de la casa que ara trionfen a fora com els germans García (Xavi i Dani) i que tornen a casa seva per animar com els primers, aixó fa que malgrat ser un club petit i humil, som una gran familia, i som grans molt grans en orgull de club i en dies com ahir aixó es demostra i de quina manera.