Bloc

diumenge, 8 de juny del 2008

Lluitant fins al final

Ahir es va disputar a Saragossa el partit de tornada de la promoció d'ascens a divisió d'honor de waterpolo. El nostre equip va caure derrotat i per tant jugarà un any mès a la divisió de plata del waterpolo estatal.
Malgrat la diferència final al marcador, el partit va estar igualat fins els darrers cinc minuts on l'equip va encaixar quatre gols consecutius que ens van deixar fora del partit. El primer quart els nostres jugadors es van mostrar superiors al rival, la sensació ben entrat el segon quart era que podriem optar a guanyar el partit. Els locals sorpresos pel nostre joc no sabien trencar la defensa plantejada i els nervis es feien mès evidents. En el segon i tercer quart les distàncies al marcador eren d'un o dos gols favorables als locals, les opcions d'estar al partit eren ben reals, i aquí arribem als darrers cinc minuts on un parcial de 4-0 dels locals va sentenciar el partit i l'eliminatoria. L'orgull demostrat pel nostre equip va significar marcar els dos darrers gols per tal de deixar un marcador més que digne.
No voldríem acabar la crònica del partit sense mencionar la feina feta pels jugadors del nostre equip que tenen que fer la menys agraïda, però no menys important dins l'equip. Jugadors com en Raúl Noquera, Pol Mestres, David Sánchez i Oriol Brias, que aporten amb el seu joc més defensiu consistència i ajuden a jugadors com en Roger Garrido o Carles Romàn a destacar en atac. Així doncs punt i final a una gran temporada. Esperem poder donar continüitat a l'equip malgrat les dificultats en la que ens trobem actualment i qui sap si en un futur podem optar a estar entre els millors del waterpoo estatal. De moment si que hem demostrat que podem competir amb ells i aixó per a nosaltres és motiu d'orgull , FELICITATS A TOTS !!!.

PLAZA Zaragoza 12 - U.E.d'Horta 8 (1-2/2-0/4-3/5-3)