Bloc

diumenge, 13 de novembre del 2011

Crónica II Travesia Illes Medes -Marató TV3- " La Flota UEH tomó Les Medes"

Conseqüència de la mala mar, el recorregut previst de 4.700 mts  des de la platja de L' Estartit fins a les Illes Medes i tornada deprès d'envoltar-les, ha hagut d' èsser sustituit per un circuit alternatiu  de 4 voltes, tipus CROSS MARI dins la platja. Molt divertit i amb esperit festiu i participatiu. Dia nuvolat i l'aigua a 17º, però sense sensació de fred. Hem acabat amb una butifarrada on hem tingut l'honor de dinar amb el crack de les travesses Miquel Suñer (triple corona)... que ja sap qui són els de l'UEH UE UE UE !!.
Ganes de repetir la cursa complerta l'any vinent. La UEH Flota ha presentat la següent esquadra de 4 "naus":

  • "Buque Insignia": Portaavions "UEH JL Bago" + 3 naus de línia (l'altre Portaavions del club, el "UEH Pedro Bago" no ha pogut venir per problemes d'agenda).
  • Per la esquerra, Acorazado "UEH Tomas Valdes".
  • Per la dreta, Fragata d'última generació "UEH Minerva Pujol".
  • Tancant la formació, Destructor ligero "UEH Manel Mues".

Un cop arribades les galernes d'hivern , la flota es recull a la seguretat dels ports ( piscines ) fins la propera temporada. Però obrim la proposta a fer matinals - dissabte ó diumenge -  a les platges de Barcelona perquè no s'ens oxidin els neoprens.

Segur que l'any vinent l' Esquadra es farà mes gran..... ja estem pensant en noms UEH Cuesta; UEH Brias; UEH Martin; UEH Gas; UEH Kun, UEH Grau, ..... 
A pel Mediterrani (no el Club, sino el "mare nostrum"). Que tremoli la USS V Flota !!
(crònica M.Mues)