Bloc

dissabte, 19 de novembre del 2011

Resultats cap de setmana

L'equip absolut es va desplaçar a Granollers per jugar amb l'equip d'aquesta ciutat. Com era de preveure el partit va començar igualat i on els marcadors s'anaven alternant fins que els hortencs a l'últim quart van aconseguir avançar-se per guanyar aquest dur encontre, tal com reflexen els parcials (1-3/4-2/3-2/0-4)
C.N.Granollers 8 - U.E.d'Horta 11
D' altra banda l'equip aleví A havia de jugar a casa davant del lider del seu grup el CNB. L'àrbitre del partit no es va presentar i els dos entrenadors van acordar disputar el partit amb l'arbitratge del delegat local.
A banda del resultat final (ja veurem si la FCN accepta el resultat)  cal dir que el nostre equip va jugar el millor partit de la temporada, sobretot durant els tres primers períodes, on es van posicionar bé al camp, van sortir ben endollats (no com en els altres partits jugats), bona defensa i molta lluita. Al final  la millor qualitat tècnica del rival va decantar el partit al seu favor.
U.E.d'Horta 1 - C.N.Barcelona 7
U.E.Horta - C.N.Barcelona
Aquest matí de diumenge l'equip infantil no ha tingut cap opció davant del Sant Andreu. En el primer quart el parcial ja era favorable als andreuencs per quatre gols de diferència.
C.N.Sant Andreu 15 - U.E.d'Horta 8