Bloc

dimecres, 9 de novembre del 2011

L'Unió Esportiva d'Horta seu del Espanya-Grècia de la Lliga Mundial

Barcelona, 9 de novembre 2011
La nova piscina de l'Unió Esportiva de Horta será, el dimarts día 15, l'escenari del debut de la selecció espanyola a la Lliga Mundial de waterpolo, una de les competicions internacionals que serviran en els pròxims mesos d'instrument de preparació de l'equip de Rafa Aguilar de cara als Jocs Olímpics de Londres.
El primer rival de Espanya serà Grècia, equip que aquest estiu no va participar en els Campionats del Món celebrats a Shanghai. El xoc començarà a les 20:30h. 
Després de l'excel·lent organització d'un quadrangular femení de la mateixa competició el passat mes de maig, l'Unió Esportiva de Horta ha estat distingida amb aquest debut de la selecció masculina, el que representa una fita històrica en l'entitat esportiva barcelonina. El mateix Aguilar, seleccionador espanyol, ha explicat que segurament tampoc serà l'últim que es disputi en la instal·lació del carrer Feliu i Codina donades les seves excel·lents condicions per el waterpolo.
Espanya està enquadrada en un triangular al costat de Grècia i Romania. La fase de classificació es disputarà durant l'hivern i la súper final està prevista per mitjan juny (del 12 al 17) en lloc encara per decidir. El proper partit de la selecció espanyola es disputarà a Romania el 6 de desembre.
Hongria i Sèrbia, actual campió de la competició, han declinat la invitació per participar, de manera que la composició dels altres dos triangulars és la següent: en un Rússia, Gran Bretanya i Itàlia, actual campiona del món, i en l'altre, Croàcia, Macedònia i Alemanya.

(nota de prensa)