Bloc

dimarts, 15 de novembre del 2011

Espanya guanya per la mínima a Grècia

L'equip espanyol de waterpolo ha guanyat per la mínima a l'equip grec en partit corresponent a la primera jornada de la World League disputat a la nostra piscina.
Ha estat un partit força disputat i que s'ha possat molt coll amunt pels nois d'en Rafa Aguilar que han anat a remolc en el marcador durant bona part del partit, al darrer tram de partit, la selecció li ha donat la volta al marcador i en un final molt emocionant el porter espanyol Iñaki Aguilar ha aturat una pilota que significava l'empat.
Un altre ple a la piscina amb els nostres activistes animant d'allò més a la selecció estatal, al finalitzar el partit els jugadors de la selecció espanyola s'han fotografiat amb els nostres esportistes i s'han fet un fart de signar autògrafs, des de aqui els hi volem agraïr la seva predisposició i la del seleccionador en Rafa Aguilar que ens ha donat totes les facilitats perquè aixó es pogués dur a terme.
No volem acabar aquesta crònica sense agraïr a tothom l'esforç fet perque tot anes bé, personal del club, colaboradors, activistes i en general a tots aquells que s'han deixat el coll per tirar endavant una jornada molt important pel club, a tots moltes gràcies !!