Bloc

diumenge, 6 de novembre del 2011

Resultats del cap de setmana

Aquest dissabte l'equip cadet ha jugat el seu primer partit de lliga a casa. El rival, el C.N.Montjuic, ha imposat la seva major experiència i físic (la majoria eren jugadors de segon any) per endur-se el partit de forma clara. Malgrat el resultat el nostre entrenador, en Xavi Ribas es mostra satisfet pel joc i per un equip que ha d'evolucionar a mida que avanci la temporada.
U.E.Horta 4 - C.N.Montjuic 11

Per la seva part l'equip absolut ha guanyat a la díficil piscina del G.E.i.E.G. És la segona victòria de la temporada i davant d'un dels equips més forts de la categoria. Els nostres van jugar un partit força seriós que van controlar des de la segona part quan van agafar un distancia de 5 gols que van saber admnistrar molt fins al final del partit que va acabar amb el resultat G.E.i.E.G 12 - U.E.Horta 16

Diumenge el matí, l'equip infantil ha "estrenat" la nova piscina amb el partit que ha jugat amb el C.N. Montjuic. Partit força disputat que finalment s'han emportat els de Poble Sec per 8 a 11.
Els nostres han estat sempre dintre del partit, però l'expulsió del nostre "boia" a la tercera part, jugant amb un de menys durant 4 minuts,  ha limitat força les opcions de victòria.